Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Kvarnby upp över strecket trots förlust

Kvarnby klättrade upp över kvalstrecket utan att ta poäng mot Vinberg, tack vare att Ullared förlorade med större marginal. Men man var snubblande nära att för egen maskin uppnå samma resultat. Kvarnby var väl så bra som hemmalaget, men hade inte riktigt den sista lilla turen eller effektiviteten som krävdes.
Vinberg började matchen bäst och tog också ledningen redan i den fjärde minuten. Men Kvarnby kom in i matchen och när Terry Adadevoh Svensson petade in en retur på långskott var det inte orättvist.
Precis i början av andra halvlek var olyckan dock framme igen. 2–1 på ett inspel mot första stolpen.
– Typiskt nog hade vi i halvtid pratat om att deras ledningsmål kom vid ett tillfälle då vi tittade boll och tappade spelaren och sedan var 2–0 precis likadant, suckade Kvarnbys tränare Ulf Jansson.
Kvarnby bytte spelsystem, tryckte upp laget och satsade allt på kvittering. Ett par farliga fasta situationer och ett friläge skapade man, men det räckte inte.
– Jag tycker ändå att både prestationen och chansskapandet var tillräckligt för poäng idag. Men vi hade inte riktigt marginalerna med oss. Sedan fick de kontrollera matchen lite i andra halvlek i och med att de hade det tidiga ledningsmålet att gå på, konstaterade Ulf Jansson.

Division 2 västra Götaland HERR

2
Vinbergs IF
  • (1-1)
1
Kvarnby IK

Målskyttar

    • Terry Adadevoh Svensson
    Gå till toppen