Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Ny förlust för Prespa Birlik – i slutminuterna

Ännu en förlust för Prespa Birlik – och ännu en gång i slutminuterna. Efter att ha kvitterat ett tvåmålsunderläge hade hemmalaget vind i seglen och gick för seger, men istället stack Sävedalens Robin Alnäs upp och gjorde 2–3 i den 88:e minuten.
– Vi gjorde ännu en bra match utan att få med oss någon poäng. Man kan undra när bollen ska börja studsa vår väg, suckade Prespa Birliks tränare Nesat Spaihu.
Sävedalens ledning i halvtid var dock inte orättvis. Gästerna var klart bättre så långt. Med 0–2 tio minuter in i andra var uppförsbacken tung för Prespa Birlik, som dessutom fick Muamet Asanovski utvisad tio minuter senare. Det blev en väckarklocka för laget.
– Vi tog oss i kragen på riktigt då och började vinna dueller. Vi var klart bättre än Sävedalen då, tyckte Nesat Spaihu.
Det räckte alltså till kvittering via mål av två gånger Emin Karaman, men sedan var det stopp.
– Sedan hade vi en chans i 90:e också, som målvakten räddade. Nu får det blir fullt fokuspå derbyt mot Kvarnby, det är en vinna eller försvinna-match för oss, konstaterade Nesat Spaihu.

Division 2 västra Götaland HERR

2
KSF Prespa Birlik
  • (0-1)
3
Sävedalens IF

Målskyttar

  • Emin Karaman 2
    Gå till toppen