Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Rosengård vann sexpoängsmatchen mot Halmia

Ett par effektiva minuter i början av matchen räckte för tre viktiga poäng för FC Rosengård, som halkat efter i toppen och behöver vinna för att fortsätta skugga lagen runt kvalstrecket.
– Just nu är tre poäng i varje match viktigare än vår prestation i sig. Vi har själva satt oss i den situationen och behöver ta ansvar för den, just därför var det också en fröjd att se hur spelarna verkligen gjorde jobbet i den här matchen, konstaterade Rosengårds tränare David Roufpanah.
Isak Redzic inledde målskyttet i den tionde minuten och tre minuter senare utökade Granit Sherifi till 0–2, som stod sig till halvtid.
– Sedan visste vi att de skulle storma framåt direkt och att vi skulle behöva vara kompakta. Men vi hamnade ganska långt ner, menade David Roufpanah.
Halmia hade mycket boll i andra halvlek och lyfte in alltfler bollar mot Rosengårds straffområde ju längre matchen led, men reduceringen dröjde så långt som till den 89:e minuten. Totalt sett hade Rosengård bra kontroll.
– Vi hade en bra chans till 0–3 också, strax innan deras mål. Men som sagt, vi visade framför allt en imponerande inställning och uppoffring, tyckte David Roufpanah.

Division 2 västra Götaland HERR

1
IS Halmia
  • (0-2)
2
FC Rosengård 1917

Målskyttar

    • Isak Redzic
    • Granit Sherifi
    Gå till toppen