Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

DeChambeau vann igen – svenskarna långt efter

Bryson DeChambeau.Bild: Michael Dwyer/AP/TT
Bryson DeChambeau visar storform i Fedex Cup-slutspelet i golf. För andra veckan i rad segrade amerikanen. I Norton, Massachusetts, slutade han på totalt 16 slag under par – två före engelsmannen Justin Rose.
DeChambeau leder slutspelet inför de två sista tävlingarna och allt talar dessutom för att han på tisdagen får ett wildcard till USA:s lag i Ryder Cup. Tiger Woods – delad 24:a den här veckan – väntas då också få en plats i laget.
Henrik Stenson hoppas samtidigt på ett wildcard till Europas lag i Paris i slutet av månaden och bör ha goda chanser att tas ut på onsdag, även om formen har sviktat på sistone. Nu avslutade han med sin sämsta runda, 74 slag och tre över par, vilket till slut gav en delad 69:e plats. Alex Norén, redan klar för Europalaget, avslutade med 72 slag och blev delad 43:a.
I Fedex-slutspelet ligger Norén totalt på 50:e plats medan Stenson är 60:e. Båda svenskarna behöver därför en topplacering kommande vecka för att kunna nå den penningstinna finaltävlingen på East Lake, dit de 30 bästa totalt kvalificerar sig.
Gå till toppen