Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Familj

Ytterligare en säsong av ”Arvinge okänd”

Kattis Ahlström och Niklas Källner är populärast av alla.

För andra veckan i rad är Kattis Ahlström och Niklas Källner populärast. Programmet ”Arvinge okänd” ses av flest tv-tittare.Bild: Stina Stjernkvist/SVT
Det blir ytterligare en säsong av det populära programmet ”Arvinge okänd” med Kattis Ahlström och Niklas Källner. Det glada beskedet kan SVT:s pressavdelning ge idag.
Årets säsong av ”Arvinge okänd” i SVT1 har fått en flygande start med mycket höga tittarsiffror.
För andra veckan i rad sågs programmet av flest tv-tittare i Sverige. I mätperioden för vecka 35 var det 972 000 tittare som följde jakten på arvingar. Första avsnittet den 20 augusti lockade 914 000 tv-tittare.
Tvåa på tv-toppen i vecka 35 är ”Idol” (TV4) som sågs av 896 000 personer, trea var ”Maria Wern (TV 4) med 888 000 tittare. ”Arvinge okänd” var mer intressant för tv-tittarna än till exempel ”Uppdrag granskning (SVT1), ”Val 2018 – utfrågningen” (SVT1) och ”Fråga doktorn” (SVT1).
Det är företaget MMS som sedan 1993 mäter och analyserar konsumtion av tv och rörlig bild i Sverige med hjälp av en panel bestående av 3000 hushåll. Inga nyhetsprogram, "Sportnytt" eller program under tio minuter tas med på listan.
Gå till toppen