Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Dygnet runt

Dream Music satsar på ljus och morgonfestival

Nathan Larsons festival Dream Music återvänder till Malmö i vinter. Nu byts mörker, gitarrer och 12 timmar av oavbruten musik ut mot ljus, mjukare ljud och 6 timmars morgongudstjänst utan en gud.

Nathan Larson (till höger) har tillsammans med cellisten Gerda Holmquist (till vänster) startat Subchamber Ensemble som kommer att vara en del av Dream Music i februari.Bild: Sara Johari
När Dream Music hade premiär i Kuben på Malmö Live hösten 2017 så var det något nytt som Malmö inte sett tidigare. Från det att första tonen började spelas på tidig eftermiddag så fortsatte det oavbrutet till Stephen O’Malleys gitarrstök slutade efter midnatt. Under tolv timmar byttes musikerna på scen ut, men den instrumentala musiken tystnade aldrig utan slutet på en artists framträdande var början på nästa. I den mörklagda salen låg och satt hundratals besökare, varav många har vittnat om djupa upplevelser.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen