Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Överraskad av uppgifter i tyska medier

Uppgifter i tyska medier säger att det finns en konflikt mellan förbundskaptenen Janne Andersson och mittfältaren Emil Forsberg. – Jag fick höra detta av Staffan (presschefen Stjernholm), säger Andersson och är oförstående till uppgifterna.

"En jätteöverraskning", säger Janne Andersson om påstående i tyska medier att han skulle ha en spänd relation med Emil Forsberg.Bild: Maja Suslin/TT
Forsberg lämnade landslaget redan i måndags på grund av ond ljumske.
Den tyska tidningen Bild gick under torsdagen ut med uppgifter att Forsberg återvände hem av delvis andra skäl.
Bild skrev:
"Svensken avbröt träningen i Stockholm på grund av känningar i ljumsken och satte sig sedan på ett flyg hem till Leipzig. Men enligt uppgift så är det här det minsta problemet. Snarare handlar det även om den spända relationen till tränaren Janne Andersson".
– Min bild är att han var skadad och jag var själv med när vi undersökte honom. Det är den bild jag har, hans vänster ljumske var väldigt överansträngd och då tog vi i samråd beslutet att han skulle åka hem, säger förbundskaptenen på presskonferensen efter 0–2-förlusten mot Österrike i Wien.
Hur ser du på påståendena i Bild?
– För mig är det inte en fråga. Men självklart ska vi ta i det och kolla, för så vill vi inte ha det.
TT: Kan du dementera uppgifterna i Bild, att det finns en konflikt?
– Jag har inte pratat med Emil och jag vet inte vad han har sagt. Det skulle vara en jätteöverraskning för mig om han sagt något sånt. En total överraskning om det skulle vara så. Vi går på våra egna uppgifter. Om det spekuleras på andra ställen får det göras det.
Gå till toppen