Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Quaison full i skratt efter misstaget

Trots 0–2-förlusten var Robin Quaison full i skratt. Han hade spelat med felstavat namn på tröjan. – Jag visste inte om det, sade han efter mötet med Österrike.

Robin Quaison spelade med namnet felstavat på matchtröjan.Bild: Maja Suslin/TT
Quiason i stället för Quaison. Det var namnet som Robin Quaison hade på sin matchtröja i Sveriges möte med Österrike på Generali Arena i Wien.
– På riktigt? Jag såg inte ens det … Va? Jag kollade inte. Det är inte som att jag kollar på tröjan innan match, jag drar bara på mig den. Jag visste inte om det, sade anfallaren.
– 90 minuter med felnamn där bak.
24-åringen skrattade gott åt situationen och landade till slut i att det inte var något att bry sig om.
– Det var ett misstag. Vi är människor, alla gör misstag. Jag tror inte att de gjorde det med flit. Det är inget mer med det. Jag gör misstag på planen och de gjorde misstag nu. Det är "fine", sade han.
Matchen?
Den summerade Robin Quaison med två stycken "okej" och tyckte att andra halvan var bättre än den första.
Men frågan om han tog chansen ville han inte svara på.
– Det vet jag inte. Det är svårt för mig att säga, sade han.
Förbundskapten Janne Andersson:
– Det blir en lite otacksam match. Han har några tajmade djupledslöpningar, men jag vill ha honom mer i djupled än vad jag får i dag, men det är första gången han spelar med oss. Han gör några intressanta grejer och är skicklig med bollen, sade han.
– Sedan blev det inte mycket av det, varken för honom eller för laget, men jag tycker att han ser ut som en högst vettig forward i vårt sätt att spela.
Gå till toppen