Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Snabbkoll på nattens nyheter

Fler döda hittade efter jordskredet i Japan, djupt jordskalv skakade Ecuador, blandat på Asiens börser – och klart för final i damernas US Open i tennis.

Fler döda hittade i Japan

Arbetet fortsätter för att hitta fler överlevande efter ett jordskred i Japan som orsakats av ett kraftigt jordskalv. 16 personer har rapporterats döda och ytterligare runt 26 saknas i den lilla staden Atsuma i landets norra delar, där många bostadshus förstördes när en bergssluttning gav vika i skalvet.
Läs också Fler döda hittade i Japan

Djupt jordskalv i Ecuador

Ett jordskalv med magnituden 6,2 har drabbat ett glesbefolkat område i centrala Ecuador. Skalvet hade sitt centrum på drygt nio mils djup efter klockan 21 på torsdagskvällen lokal tid, enligt USA:s geologiska myndighet USGS. Skalvet kändes i huvudstaden Quito och i flera andra delar av landet, men inledningsvis kom inga rapporter om personskador.
Läs också Djupt jordskalv i Ecuador

Blandat på Asiens börser

Bild: Vincent Yu
Tokyobörsen öppnade nedåt på veckans sista handelsdag i linje med nedgångar inom tekniksektorn på Wall Street och med en stärkt yen som sänke. Nikkei 225-index tappade 0,6 procent i tidig handel och det bredare Topixindex 0,4 procent.
Läs också Blandat på Asiens ledande börser

Williams mot Osaka i final

Den sexfaldiga mästaren Serena Williams är klar för ytterligare en final i tennisens US Open i New York. Amerikanskan vann lätt semin mot lettiska Anastasija Sevastova i två raka set, 6–3, 6–0. I finalen möter Williams japanskan Naomi Osaka som i den andra semifinalen besegrade Madison Keys, USA, i två raka set – 6–2, 6–4.
Gå till toppen