Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

IFK Malmö vann med uddamålet

IFK Malmö tuffar på i tabelltoppen och fortsätter skugga serieledande Lindome. Mot Vinberg behövde Malmölaget bara en halvlek för att ta en sett över 90 minuter rättvis seger. Men det började inte bra.
– Det var trögt, det gick långsamt, vi såg liksom inte riktigt intresserade ut. Men i andra blev det helt annat, konstaterade IFK Malmös tränare Nisse Persson.
Hemmalaget höjde tempot rejält.
– Vi blev också mycket mer aggressiva i försvarsspelet och kunde därmed anfalla mer och bättre. Men vi fick jobba hårt på att göra mål idag, vi hade till exempel två skott i virket, menade Nisse Persson.
Sami Güngör, osynlig i första halvlek men riktigt bra i andra, satte matchens enda mål med en kvart kvar av ordinarie tid.
– Sami var bra, han hade ett skott i målramen också, men även Viktor Ivanov var väldigt stark. I hela matchen dessutom, berömde Nisse Persson.

Division 2 västra Götaland HERR

1
IFK Malmö FK
  • (0-0)
0
Vinbergs IF

Målskyttar

  • Sami Güngör
    Gå till toppen