Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Fotboll

Lustig och Ekdal frågetecken inför premiären

Två svenska frågetecken inför Nation League-premiären mot Turkiet: Albin Ekdal känner sig hängig och Mikael Lustig har fortfarande problem med en vad. – Vi får vänta och se, säger Lustig.

Mikael Lustig.Bild: Maja Suslin/TT
Mikael Lustig, som inte fanns med i matchtruppen mot Österrike, tränade för fullt under lördagen men säger att han fortfarande har problem med ena vaden.
– Jag skulle tippa att det har varit en lite överansträngning. Jag hade hoppats på att det bara var en smäll från söndagens match men det blev lite värre efter träningen i tisdags, så det kan ha varit en liten sträckning, säger han.
Högerbacken vet inte hur skadan kommer påverka hans deltagande i Sveriges Nations League-premiär mot Turkiet på måndag.
– Jag tränade fullt, och det kändes bra så länge jag var där ute men den har stelnat till lite. Vi får vänta och se under dagen, och se hur det känns i morgon (på söndagen) när jag vaknar, säger han.
– Jag är mer positiv nu än vad jag var innan träningen.
Ett annat frågetecken inför mötet med Turkiet är Albin Ekdal. Mittfältaren var den enda spelare i truppen som inte var med under träningen på Friends arena.
– Albin Ekdal har stannat på hotellet. Han känner sig hängig men vi tror att han ska vara tillgänglig för spel, säger Staffan Stjernholm, landslagets medieansvarige.
– Det är doktorns beskrivning, hängig. Det är inget jätteallvarligt.
Gå till toppen