Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Rosengård slog seriesuveränen – igen

Seriesuveränerna Lindome har bara förlorat tre gånger hittills i år – två av dem mot FC Rosengård. Malmölaget är inne i en bra period, vinsten mot Lindome var den tredje i rad.
– Det är en sådan otroligt härlig känsla i gruppen nu, vi har en plan tillsammans och genomför den tillsammans, menade Rosengårds tränare David Roufpanah.
Rosengård inledde bländande, Zakaria Sawos ledningsmål var helt rättvist och när Ismael Hussein fyllde på till 2–0 på en snygg frispark över muren såg det ljust ut för hemmalaget. Lindome lyckades inte skapa de riktigt heta chanserna.
– De hade något hyfsat läge, men jag tyckte vi hade bra kontroll, menade David Roufpanah.
Förvisso hade Lindome mer boll i andra halvlek och förvisso reducerade man också på straff, men det var en rättvis seger för Rosengård på det stora hela. Hemmalaget hade chanser att utöka.
– Vi jobbade hårt från början till slut idag och visade fantastiskt hjärta för varandra. Vi hade flera spelare borta men det märktes inte ett dugg, konstaterade David Roufpanah nöjt.

Division 2 västra Götaland HERR

2
FC Rosengård 1917
  • (2-0)
1
Lindome GIF

Målskyttar

  • Zakaria Sawo
  • Ismael Hussein
    Gå till toppen