Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Sydsvenskan storsatsar inför valnatten med ny sajt och specialtidning

Årets val ser ut att bli ett av de mest dramatiska i modern tid. På valdagen gör Sydsvenskan sin största digitala satsning någonsin med liverapportering och analyser för både riksdag, region och det lokala bevakningsområdet.
– Valbevakningen är vårt viktigaste uppdrag och vi satsar hårt på att ge skåningarna alla nyheter de behöver, säger Marcus Ekdahl, redaktionschef.

När vallokalerna stänger klockan 20 på valdagen dröjer det inte länge förrän valresultaten börjar ticka in på våra grafiksidor.
På valdagen den 9 september lanserar Sydsvenskan en specialbyggd sajt med ständigt uppdaterad nyhetsgrafik och liveuppdateringar. Förutom bevakningen av resultatet i valen till i riksdag och Region Skåne, kommer läsarna att få fortlöpande nyheter och analyser från de åtta kommuner som ingår i tidningens bevakningsområde, från Kävlinge i norr till Vellinge i söder.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen