Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Wimans blogg

Bachirou med när Komorerna svarade för landslagsskräll

Arnor Traustason satt på bänken hela matchen när Erik Hamrén gjorde debut som isländsk förbundskapten. Och det var väl lika bra.0-6 mot Schweiz är ju knappast något att skriva in i CV:t.
Men för en annan MFF-are blev det spel för sin hemmanation - och med ett resultat att vara mycket stolt över.
Fouad Bachirous Komorerna tog nämligen ledningen mot VM-meriterade Kamerun i kvalet till afrikanska mästerskapen med 1-0 efter15 minuters spel genom Ben El Fardou (Röda Stjärnan). Det var först i 80:e minuten som Kamerun lyckades kvittera till slutresultatet 1-1.
Afrikanska mästerskapen avgörs i början på nästa år i just Kamerun, varför laget är direktvalficierat och bara deltar i kvalet för att få bra matchen inför turneringen. En något udda lösning.
Informationen från matchen är knapphändig, men Fouad Bachioru spelade i alla fall hela matchen.
Något spel blev det inte för Anders Christiansen i den danska premiären i Nations League mot Wales. "AC" var liksom övriga tänkta spelare tillbaka efter strejken i veckan, men fick sitta kvar på bänken när Danmark vann med 2-0, sedan storstjärnan Christian Eriksen briljerat, inte bara genom att göra matchens båda mål.
Gå till toppen