Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Hemmaplan

Torn tappade poäng efter ledning i halvtid

Trots ledning i halvtid fick Torn nöja sig med en poäng borta mot formstarka Ljungskile. Det var tredje vinstlösa matchen i rad för Stångbylaget, men tränaren Richard Ringhov ville inte prata om någon negativ trend.
– Nej, det är klart att resultatmässigt är det kanske så, men mot Mjällby gjorde vi 90 bra minuter och idag 45. Så ser man till våra insatser tycker jag det ser helt okej ut, vi behöver bara få tillbaka det lilla flytet som gör att man vinner matcher.
Torns ledning i halvtid, inslaget av Astrit Seljmani, var inte oförtjänt, laget skapade en del chanser i första halvlek och var det något bättre laget. Men i andra hamnade gästerna för lågt och Ljungskile kunde ta över.
– Jag tycker ändå vi gjorde en stark arbetsinsats, men helt klart hade vi behövt komma upp en nivå för att vinna matchen, tyckte Richard Ringhov.
I den 68:e minuten kom Ljungskiles kvittering och hemmalaget hade sedan tryck mot slutet. Tio minuter efter 1–1 gjorde Philip Mårtensson i Torns mål en strålande dubbelräddning.
– Även om jag tycker deras mål var lite av ett slumpmål får man väl säga att de hade samlat ihop till det. Men Ljungskile borta är en svår match, det visste vi. Ibland får man vara nöjd med en poäng även om alltid vill ha tre, menade Richard Ringhov.

Division 1 södra HERR

1
Ljungskile SK
  • (0-1)
1
Torns IF

Målskyttar

    • Astrit Seljmani
    Gå till toppen