Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Wimans blogg

Max Wiman: Ett litet steg i processen – ett stort steg för Molins

Guillermo Molins rehabprocess fortsätter i rätt riktning. Sydsvenskan berättade ju förra veckan att rehabteamet skulle hålla Molins i gymmet "några pass till".

Molins jobbar nu med att stärka upp kroppen efter den skada på bäckenet som trasslade hela våren för honom nere i Grekland.
På måndagen fick han ge sig ut och göra lite löpövningar när MFF tränade på stadion. Ytterligare ett litet steg i processen på vägen tillbaka - men ett mentalt rätt stort steg för honom själv.
– Det går i rätt riktning. Men det får ta den tid det tar. Det vore orättvist mot honom själv att börja prata i termer av tid med den skadehistoriken, säger fysioterapeuten Jesper Robertsson.
Som säger att när man nått så här långt, så är definitivt spel under hösten målet. Att lagträning inte ska vara så långt borta.
Sen återstår det att se hur lång tid det tar att verkligen komma i matchform. Det är ju faktiskt en helt annan fråga som ingen kan ha svaret på.
Carlos Strandberg kör fortsatt rehab och där finns heller ingen tidsprognos i nuläget. Han har en muskelbristning i låret.
Gå till toppen