Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Kvinna anmäler salong efter botox-behandling

Efter att en kvinna i 25-årsåldern genomgått en botox-behandling har hon fått problem med huvudvärk och smärta i ena ögonbrynet. Nu polisanmäler hon salongen, eftersom hon misstänker att något annat medel injicerats i henne.

Kvinnan köpte och genomförde behandlingen i juli. Hennes anmälan går under rubriceringarna bedrägeri och vållande till kroppsskada.
Malmöpolisens presstalesperson Nils Norling uppmanar andra som varit med om något liknande att höra av sig till polisen, så att polisen får mer underlag till sin utredning.
Det är inte första gången en skönhetssalong i Malmö blivit polisanmäld. Under början av 2017 nystades härvan med Madone estetik center upp – där 33 kvinnor till slut anmälde ägaren Nataliya Olsson efter att ha fått skador av injektioner i läppar och under ögonen.
Läs också Utredningen mot Madone estetik center läggs ner
När polis genomförde en husrannsakan den 22 mars var salongen övergiven och tömd på utrustning.
Det skulle visa sig att Nataliya Olsson lämnat landet. Och detta var ett av skälen till att kammaråklagare Linda Rasmussen beslutade att lägga ned förundersökningen förra sommaren.
Gå till toppen