
Restaurangen Tempo på Södra Skolgatan vid Möllevången var i många år en av Malmös mest omtalade krogar och mötesplatser. Men i slutet av 2016 bestämde sig den dåvarande ägaren för att sälja verksamheten och ny ägare blev Roy Chowdhury som renoverade restaurangen och döpte om den till Bulls n’ Barrels. På menyn har det stått hamburgare, pasta och sallader.
Roy Chowdhury är själv ursprungligen från Bangladesh, men hans fru och kockar är från Indien och under den senaste perioden har de testat att servera indisk mat på lunchen.
– Vi har velat ha en bra lunch här och det vi kan bäst är indiskt. Många kommer hit och efterfrågar indisk mat så nu kommer vi att komplettera menyn med indisk mat, säger Roy Chowdhury.
Hamburgarna, pastan och salladerna blir kvar på menyn som kompletteras av nordindisk mat.
– Namnet är också viktigt och vi vill satsa på något nytt. Så restaurangen ska nu heta The Indian Kitchen, men vi behåller Bulls n’ Barrels logga och kommer fortsätta att kalla oss Bulls, säger Roy Chowdhury.
Den 17 september kommer menyn och namnet på restaurangen att ändras.
Det råder dock ingen brist på indisk eller bangladeshisk mat runt Möllevångstorget. I kvarteren kring torget finns idag Indian Haweli, The South Indian, Ganesha, Delhi, Indian Express, Indian Express 2, Indian Curry Hut, Kontrast, Möllan Curry, Sapla och Golden Shiva.
Regler för kommentarer
Välkommen att kommentera artiklar på Sydsvenskan.se!
Tänk på att:
Det här är inte ok:
Redaktionen följer debatten på sajten och förbehåller sig rätten att ta bort olämpliga inlägg. Användare som inte respekterar debattreglerna stängs av från möjligheten att kommentera artiklar.