Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Nära tvåsiffrig förlust för Kvarnby

0–9 är inte ett resultat som lämnar mycket utrymme för förmildrande omständigheter. Även om Kvarnby började bra mot Sävedalen, föll allt när Oscar Nilsson Vilas blev utvisad redan i den 8:e minuten efter en situation där två spelare låg ner och Nilsson Vilas reagerade på en spark med att knuffa motspelaren i bröstet. Kvarnby fick spela resterande 80 minuter med en man mindre på banan. En alltför tung uppförsbacke, inte minst sedan Sävedalen gjort både 1–0 och 2–0 inom ett par minuter i mitten av första halvlek.
– Sedan pratade vi i halvtid om att stoppa blödningen, att varje mål är viktigt. Men det gick ju som det gick, suckade Kvarnbys tränare Ulf Jansson.
Kvarnby, som inför matchen hade två mål upp på Ullared, har nu istället fem mål att hämta igen i streckstriden.
– Det finns inga riktiga ursäkter att det blir såhär. Men. Vi har fortfarande allt i egna händer, vi får tänka så, menade Ulf Jansson.

Division 2 västra Götaland HERR

9
Sävedalens IF
  • (4-0)
0
Kvarnby IK
Gå till toppen