Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Podden avsnitt 58: Mer kropp än själ

Skäringer, Wollter, Marisol och mycket mer i höstens första podd!

Det är mycket kropp nu. I höstens första podd – ja, äntligen! – pratar vi om Stina Wollters bok ”Kring denna kropp” och Mia Skäringers nya tv-serie ”Kroppshets” som började i SVT igår torsdag.
Läs också Mia Skäringer och Stina Wollter visar vad helt vanliga kroppar behöver stå ut med
Vi pratar också om författaren Fredrik Ekelund och hans alter ego Marisol som är ämne för den nya självbiografiska romanen ”Q”. Nord tillbringade en eftermiddag i Köpenhamn med Marisol och snart får vi läsa mer om det i de så kallade spalterna.
Vidare berättar Francke om sin veganvecka, något som utlöstes av sommarens klimatångest och så undrar vi också, kanske lite präktigt, hur mycket saker kan man egentligen köpa till sitt hem? Vikten av att välja bort har Sven Brinkmann skrivit om i boken ”Våga missa” och det får oss att prata om alla Facebookevenemang man låtsas att man är intresserad av.
God lyssning!
Nord & Francke på Instagram!
Här finns vi på Facebook!
Vår podd är här!
Mejla oss!
Gå till toppen