Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Hemmaplan

En bra halvlek räckte för IFK Malmö mot Kvarnby

Förlust igen för Kvarnby, men ett stort steg framåt jämfört med förra veckans genomklappning. Mot IFK Malmö bjöd man upp till dans, skapade chanser – i synnerhet i första halvlek då hemmalaget var väl så bra som gästerna om inte bättre – men lyckades inte utnyttja dem.
– Det var väl ganska jämnt spel men vi var vassare och hetare, därför skapade vi mer än IFK, tyckte Kvarnbys tränare Ulf Jansson.
Förstås spelade även vinden sin roll. Efter Kvarnbys medvind i första var det IFK Malmös tur i andra och gästerna spelade också upp sig efterhand. Efter 0–2 med bara en kvart kvar såg det ganska säkert ut för "Di Gule", men Kvarnby reducerade. Dock lyckades man inte riktigt få till slutforcering nog att sätta också en kvittering, istället kunde IFK Malmö kontra in 1–3 och avgöra.
– Vi var lite sega i första och saknade en del folk, bland annat Sami Güngör som var avstängd. Men totalt sett tycker jag ändå det var rättvist, vi hade rätt många chanser i andra halvlek, menade IFK Malmös tränare Nisse Persson.

Division 2 västra Götaland HERR

1
Kvarnby IK
  • (0-0)
3
IFK Malmö FK

Målskyttar

  • Terry Adadevoh Svensson
  • Robin Svensson 2
  • Almir Taletovic
Gå till toppen