Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Jocke Lundell: Högt pris att vara offentlig

Jocke och Jonna Lundell är de största svenska makthavarna på sociala medier även 2018. Det visar Medieakademins så kallade maktbarometer som presenterades på Bokmässan i Göteborg. – Att jag ligger etta på listan trots att jag är så frispråkig gör mig glad och stolt. Jag måste stå för något som människor tycker är bra, säger Joakim Lundell till TT.

Joakim Lundell tillsammans med sin hustru Jonna är de största makthavarna på sociala medier i Sverige även 2018. Det visar Medieakademins maktbarometer som presenterades för på Bokmässan i Göteborg.Bild: Fredrik Sandberg/TT
Maktbarometern är en sammanvägning av olika aktörers genomslag på de fyra stora plattformarna i det digitala medielandskapet – Facebook, Twitter, Instagram och Youtube. Den är tänkt att ge en samlad bild av vilka aktörer på sociala medier i Sverige som har störst makt. Och ohotad i toppen är Jocke och Jonna från Norrköping.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen