Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Viktig poäng för Kvarnby i bottenstriden

Kvarnby tog en viktig poäng i striden runt strecket när man åter snuvade Hittarp på full pott. Malmölaget har nu tagit fyra poäng mot de toppsatsande motståndarna.
– Det känns ju rätt bra får man säga. Men framför allt är det förstås viktigt för oss att hålla liv i bottenstriden till de sista omgångarna, när vi först möter Ullared och sedan Varberg, menade Kvarnbys tränare Ulf Jansson.
Kvarnby gjorde en stark första halvlek då man höll jämna steg med Hittarp trots motvind.
– Väldigt bra, vi spelade aggressivt och bra. Helt klart hade vi därmed förhoppningar inför andra halvlek, men de kom lite på skam, erkände Ulf Jansson.
Andra halvlek var nämligen helt Hittarps. Hemmalaget kom i anfallsvåg efter anfallsvåg och skapade också ett par riktigt farliga chanser, utöver en hop halvchanser. För Kvarnby gällde det att freda målet först och främst – när omställningslägena dök upp hade man inte riktigt kraft att göra något av dem.
– Men en riktig kämpainsats idag, vi gjorde det bra mot IFK Malmö senast och idag var det hela kollektivets förtjänst att vi tog en poäng. Det får vi absolut vara nöjda med, tyckte Ulf Jansson.

Division 2 västra Götaland HERR

0
Hittarps IK
  • (0-0)
0
Kvarnby IK
Gå till toppen