Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Prespa Birlik förlorade mot bottenlag

Att Varbergs halmstrån blir allt färre samtidigt som Prespa Birlik i stort sett säkrade nytt kontrakt i förra omgången, syntes i första halvlek när lagen möttes på Påskbergsvallen. Det var en halvlek präglad av kamp och desperation – och mest desperata var Varberg, som också fick en smakstart då man gjorde 1–0 redan ett par minuter in i matchen.
– Det syntes att de hade lite mer att spela för även om vi inte är helt säkra än, konstaterade Prespa Birliks assisterande tränare Valon Bajraktaraj.
Andra halvlek blev annorlunda. Prespa Birlik spelade upp sig och skapade chanser – inte minst en straff, som man dock missade inklusive den retur som följde. Istället kunde Varberg ställa om direkt på straffen och sätta 2–0.
– Vi har problem i vår defensiva sista tredjedel och idag hade vi också problem i vår offensiva sista tredjedel. Det var en sådan där dag då bollen bara inte ville in, suckade Valon Bajraktaraj.

Division 2 västra Götaland HERR

2
Varbergs GIF FK
  • (1-0)
0
KSF Prespa Birlik
Gå till toppen