Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

31-åring blottade sig för butikspersonal – döms för sexuellt ofredande

Den 31-årige Malmöbon skulle prova ett par byxor i en butik. När kvinnan som arbetade i butiken hjälpte mannen visade han sin erigerade penis för henne. Nu döms han till böter för sexuellt ofredande.

Kvinnan arbetar i en butik i Malmö och hjälpte 31-åringen som sa sig vilja köpa ett par byxor. När han provat byxorna sa mannen att han även ville prova en jacka. Kvinnan gick då och hämtade en som hon trodde skulle passa honom. När hon knackade på provrummet öppnade 31-åringen och visade sin erigerade penis för kvinnan. Hon sprang därifrån, och en vakt kunde gripa 31-åringen.
Mannen hävdar att han uppfattat flörtig stämning och att han därför trodde att hon ville se hans penis. Först efter kvinnans reaktion förstod han att han missuppfattat situationen och borde agerat annorlunda. Han förklarar att han ville ”testa sina egna gränser och experimentera med en sexuell fantasi”, står det i domen från Malmö tingsrätt.
Mannen döms nu till 40 dagsböter på 50 kronor. Åklagaren yrkade även på skadestånd, men tingsrätten bedömer att brottet inte var kränkande nog för ett sådant straff.
Gå till toppen