Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Olympic förlorade trots ledning i halvtid

Det var en nöjd Anders Grimberg, tränare i Olympic, som gick till halvtidsvila mot Assyriska. Hans lag ledde med 2–1 efter att Rassa Rahmani gett gästerna ledningen och Nabil Hadrous sedan fått en tå på en frispark strax efter att Assyriska kvitterat, det var dessutom rättvist. Olympic hade gjort en riktigt bra halvlek i Göteborg, satt presspelet, fått igång passningsspelet.
Men i andra halvlek vände allt.
– Första halvlek var en av våra bästa för i år, vi spelade aggressivt och vann boll. På det viset är det faktiskt en gåta att det kunde se ut som det gjorde i andra, menade Anders Grimberg.
Matchbilden svängde helt i andra halvlek. Assyriska tog över och med hjälp av ett par avgörande misstag och ett betydligt passivare Olympic kunde hemmalaget inte bara kvittera och vända utan också vinna ganska säkert.
– Misstag straffar sig på den här nivån, det är duktiga fotbollsspelare i division 2. Och vi tappade helt vår aggressivitet. Men, vi får ta med oss det här och lära oss inför framtiden, suckade Anders Grimberg.

Division 2 västra Götaland HERR

4
Assyriska BK
  • (1-2)
2
BK Olympic

Målskyttar

    • Rassa Rahmani
    • Nabil Hadrous
    Gå till toppen