Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Rosengård tog poäng i böljande möte

Rosengård fick med sig en poäng mot Sävedalen i en match som egentligen inte betydde något för något av lagen. Efter en sämre inledning av matchen då hemmalaget dominerade, kom Rosengård sakta in i spelet och kunde också till slut ta ledningen en kvart in i andra halvlek, när Hannes Cederholm blev sist på bollen efter retur på en hörna. Då hade gästerna stabiliserat sin defensiv, men tränare David Roufpanah var inte lika nöjd med anfallsspelet.
– Stundtals var det bra, men i första halvlek hade vi problem och delvis i andra också. Dock skapade vi chanser nog att vinna den här matchen, tyckte han.
Slutet av matchen blev en böljande tillställning med öppna ytor för båda lagen. Sävedalen satte press med längre bollar och var farligt på fasta situationer, men även Rosengård hade sina lägen. Sävedalens kvittering kom strax efter 0–1.
– Det var fram och tillbaka, desto mer ju längre matchen gick. Men vi förtjänade verkligen vår poäng, tyckte David Roufpanah.

Division 2 västra Götaland HERR

1
Sävedalens IF
  • (0-0)
1
FC Rosengård 1917

Målskyttar

    • Hannes Cederholm
    Gå till toppen