Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Storseger för Rosengård mot Prespa Birlik i betydelselös avslutning

FC Rosengård fick avsluta serien med storseger efter en stark insats mot Prespa Birlik. Rosengård var bättre från start och hade i stort sett avgjort matchen redan i halvtid, då i tur och ordning Ismael Hussein, Zia Sakirovski och sedan Ismail Hussein igen gett laget ledningen med 3–0. Chanser saknades inte att utöka ytterligare, både i första och andra halvlek.
– Vi hade bollar i både ribba, stolpe och strax utanför. Men det var skönt med en rejäl seger ändå, tyckte Rosengårds tränare David Roufpanah, som kan summera en godkänd säsong.
– Ja, vi visste att vi var tvungna att bygga nytt efter ett turbulent 2017 och vi har jobbat mycket med både struktur och kultur. Rent resultatmässigt kunde vi kanske gjort det lite bättre, vi tappade för mycket poäng mot bottenlagen och det kostade oss en toppstrid, menade David Roufpanah.
Även i Prespa Birlik kunde man se tillbaka på en okej säsong, där man säkrade kontraktet redan i förra omgången.
– Med tanke på förutsättningarna har vi gjort det bra, målet var att stanna kvar. Sedan önskar vi mer av framtiden, både i tabellplacering och kanske att spela en ännu mer attraktiv fotboll, menade lagets assisterande tränare Valon Bajraktaraj.

Division 2 västra Götaland HERR

4
FC Rosengård 1917
  • (3-0)
0
KSF Prespa Birlik

Målskyttar

  • Ismael Hussein 2
  • Zia Sakirovski
  • Linus Olsson
    Gå till toppen