Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Pantern ökade segersviten: ”Grymt starkt”

Det krävdes en förlängning. Men till slut lyckades Pantern besegra Karlskoga – och utöka sin segersvit till fyra raka matcher.
– Karlskoga är ett topplag och vi hade en lång resa i benen. Med tanke på det var det grymt starkt att vända. Hatten av för alla spelarna, sa Pantern tränare Viktor Stråhle.

William Haag avgjorde för Pantern.Bild: MATHILDA AHLBERG
Pantern kämpade i uppförsbacke i princip hela matchen. Karlskoga tog ledningen med 1-0, men Oliver Larsen kvitterade till 1-1. Hemmalaget svarade med att göra både 2-1 och 3-1, men Lukas Haudum reducerade och halvvägs in i den tredje perioden kvitterade Dennis Svensson. Matchen gick till förlängning och där avgjorde William Haag för Pantern.
– Tredje perioden var väldigt bra och den räddade oss. Första och andra var inte dåliga, men vi blev lite tama när vi inte hade pucken. Vi har spelat många tajta matcher och det känns som om vi behöver tid för att återhämta oss.
Noterbart är att Karlskoga – i och med förlängningen mot Pantern – tagit poäng i elva raka matcher.
– De är alltid svåra att möta. Men vi jobbade hårt och hittade bra lösningar ute på isen. Under vissa perioder var det vi som styrde matchen.
Gå till toppen