Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Snabbkoll på nattens nyheter

Döda hittade i omärkta gravar i våldsdrabbat område i västra Mexiko, jordskalv har inträffat nära Greklands västkust och nytt svenskt måljubel i NHL.

19 döda hittade i omärkta gravar i Mexiko

Minst 19 kroppar har hittats i omärkta gravar delstaten Jalisco i västra Mexiko, ett av landets mest våldsdrabbade områden.
Kropparna har identifierats som 16 män och tre kvinnor som tros har blivit dödade för fyra månader sedan, uppger myndigheterna.
Läs också 19 döda hittade i omärkta gravar i Mexiko

Asienbörser inleder dagen uppåt

De asiatiska börserna verkar repa sig. Arkivbild.Bild: Kin Cheung/AP/TT
Börserna i Asien följer utvecklingen i USA och inleder veckans sista handelsdag uppåt.
Japans Nikkei 225-index, som dök 3,7 procent på torsdagen, återhämtade sig och steg 0,6 procent i den tidiga handeln liksom det bredare Topix-index.
Läs också Asienbörser inleder dagen uppåt

Jordskalv utanför Greklands kust

Bild: Uncredited
Ett jordskalv har inträffat i Joniska havet nära Greklands västkust vid tvåtiden natten mot fredag.
Magnituden har uppmätts till omkring 7,0, uppger USA:s geologiska institut USGS.
Skalvets centrum var på ett djup av cirka 16 kilometer och 35 kilometer väster om staden Lithakiá på södra delen av ön Zakynthos. Lithakiá är en välbesökt turistort med egen internationell flygplats.
Läs också Jordskalv utanför Greklands kust

Nya svenska mål i NHL – Nashville slog New Jersey

Nashvilles Filip Forsberg tog matchen till förlängning. Arkivbild.Bild: Julio Cortez/AP/TT
Viktor Arvidsson och Filip Forsberg gjorde var sitt mål när Nashville besegrade New Jersey med 4–3. I matchen mellan St Louis och Columbus var svenske Oskar Sundqvist tillbaka på isen.
Filip Forsbergs 3–3-mål drygt 13 minuter in i tredje perioden tog matchen till förlängning, där Mattias Ekholm fick in en målgivande passning till det avgörande målet som sattes av Kyle Turris.
Viktor Arvidssons mål, hans sjunde för säsongen, kom i andra perioden.
Gå till toppen