Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Bottenlaget sänkte Pantern: ”Håller inte”

Pantern var på jakt. Men en svag andraperiod grusade alla förhoppningar mot Västervik. Det blev förlust, 3-4
- Vi släppte över initiativet i 12-13 minuter och det håller inte. Västervik var effektiva och straffade oss direkt, sa Panterns tränare Viktor Stråhle.

Panterns tränare Viktor Stråhle.Bild: TOBIAS STERNER
Pantern kom till spel med fyra raka segrar. Men Västervik, som sladdar ordentligt i tabellen, gjorde 1-0 i den första perioden. Andreas Heier kvitterade visserligen för Pantern, men i andra perioden gjorde Västervik tre raka mål och gick fram till 4-1.
- Vi började bra i andra perioden och tog över mer och mer. Men så tog de en time-out och efter det tappade vi initiativet. Det spelar ingen roll att Västervik är ett bottenlag. Om man inte presterar på topp i den här serien så får man problem.
Pantern kom visserligen tillbaka i den tredje perioden. William Haag gjorde 2-4 och Robin Dahse 3-4, men närmre än så kom man inte.
- I tredje perioden körde vi mer eller mindre över dem. Det fanns någon studs här och där, och visst hade vi kunnat kvittera om vi haft lite tur. Men tur förtjänar man och i dag var vi inte tillräckligt heta.
Gå till toppen