Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Efter den långa seglatsen tog det tid att hitta hem

De levde sin dröm: 15 månader ombord med havsbad, hemskola och ständigt äventyr. För ett drygt år sedan gick de i land. Efter några veckors lyckorus kraschlandade de i vardagen. Nu har familjen Veber hittat hem.

Fri internet är ett nytt, mycket uppskattat, vardagsinslag. Thomas, Troels, Mathilda och Margareta Veber har funnit lugnet i land. Men det tog sin tid. Och nu är en lite annorlunda vardag än den de en gång lämnade när de flyttade in i huset som varit uthyrt. "Vi stretar emot ekorrhjulet. Vi jobbar mindre och funderar mer över vad vi ska lägga våra pengar på" säger Margareta.Bild: MOA DAHLIN
Det är vardagseftermiddag hemma i enplanshuset i Falsterbo. Thomas Veber har arbetat hemma, 11-årige sonen Troels cyklar in först och möts utanför av den väldigt glada nya familjemedlemmen: hunden Yatzy. Strax efter kommer mamma Margareta från jobbet och en stund senare 14-åriga Mathilda direkt från klassens orienteringsdag.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen