Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Efter den långa seglatsen tog det tid att hitta hem

De levde sin dröm: 15 månader ombord med havsbad, hemskola och ständigt äventyr. För ett drygt år sedan gick de i land. Efter några veckors lyckorus kraschlandade de i vardagen. Nu har familjen Veber hittat hem.

Fri internet är ett nytt, mycket uppskattat, vardagsinslag. Thomas, Troels, Mathilda och Margareta Veber har funnit lugnet i land. Men det tog sin tid. Och nu är en lite annorlunda vardag än den de en gång lämnade när de flyttade in i huset som varit uthyrt. "Vi stretar emot ekorrhjulet. Vi jobbar mindre och funderar mer över vad vi ska lägga våra pengar på" säger Margareta.Bild: MOA DAHLIN
Det är vardagseftermiddag hemma i enplanshuset i Falsterbo. Thomas Veber har arbetat hemma, 11-årige sonen Troels cyklar in först och möts utanför av den väldigt glada nya familjemedlemmen: hunden Yatzy. Strax efter kommer mamma Margareta från jobbet och en stund senare 14-åriga Mathilda direkt från klassens orienteringsdag.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen