Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Rösler satsar på Strandberg

Avstängde MFF-tränaren Uwe Rösler kan inte coacha sitt MFF från sidlinjen mot Örebro. Men han tog ut Stadionelvan som innehöll Carlos Strandberg från start. Markus Rosenberg vilar.

– Det är ett intensivt spelschema för tillfället, kanske det mest intensiva vi har haft sedan jag kom hit. Det betyder att vi har varit tvungna att snabbt fokusera om efter AIK-matchen och tänka på mötet med Örebro, säger MFF:s tränare Uwe Rösler.
MFF jagar en plats i Europa och behöver en seger. Örebro i mitten av den allsvenska tabellen.
– De kan spela utan press, vilket kan vara både bra och dåligt. Örebro är ett spelande lag som spelar positiv fotboll och är farliga i kontringsspelet, säger Rösler.
Så här formerade Rösler laget som ska coachas av Andreas Georgson och Olof Persson.
Johan Dahlin – Lasse Nielsen, Franz Brorsson, Behrang Safari–Andreas Vindheim, Bonke Innocent, Romain Gall, Anders Christiansen, Egzon Binaku – Carlos Strandberg, Marcus Antonsson.
Ersättare: Fredrik Andersson (mv), Eric Larsson, Arnor Traustason, Fouad Bachirou, Oscar Lewicki, Sören Rieks, Markus Rosenberg.
Det blir inte comeback för Guillermo Molins. Rasmus Bengtsson vilar också. Däremot gör målvakten Fredrik Andersson comeback i truppen efter sin fingeroperation.
Gå till toppen