Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Sjögran: Måste hitta kraften att ladda om

Therese Sjögran har ett utgående kontrakt med FC Rosengård, men vill fortsätta sitt jobb som sportchef även nästa år. – Vi håller på att bygga någonting och jag tänker inte ge upp.

Therese Sjögran har ett utgående kontrakt med FC Rosengård men vill fortsätta.
Det var bistra miner och sparsamma kommentarer efter smällen i Prag. Slavia Prag kunde ta sig vidare i Champions League tack vare 0–0 hemma och inte minst 3–2-segern i Malmö i första mötet.
– För mig är det ofattbart att det här laget gör tre mål på oss i Malmö. Det ska inte få hända, sa Therese Sjögran.
Det är första gången på åtta år som laget inte har Champions League att se fram emot och klubben har missat SM-guld tre år i rad med Sjögran som sportchef. Men hon är inställd på att fortsätta.
– Jag känner mig inte färdig.
Celia Jiménez, Hanna Folkesson och andramålvakten Josephine Frigge har utgående kontrakt och klart är att spanjorskan lämnar.
– Resten får vi kolla på. Jag vet inte vad som händer heller med budget för nästa år, sa Sjögran.
– Ska vi gå in i det nästa år med samma trupp? Det är kanske inte så smart. Vi ska analysera i november och se vad vi kan hitta på, för någonting måste vi göra.
Kan man hitta någon slags kraft i ett återtåg till SM-guld och ut i Europa igen?
– Klubben dör ju inte på grund av detta. Vi måste hitta kraften till att ladda om och hitta tillbaka. Vi hade högt ställda mål i år och klarar inte av det. Men vi är de sista som lägger oss ner och dör. Vi ska upp från detta, vi kommer att resa oss, men vi måste först och främst analysera säsongen och rannsaka oss själva.
Gå till toppen