Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Näringsliv

Bonnier bäst i världen på Native Advertising

Bonnier News Brand Studio har i konkurrens med bland annat CNN och New York Times vunnit pris för sina lösningar för Native Advertising.

Ida Sundin, Anette Rantala, Tomas Käll, Caroline Swärd, Mathias Rosén, Anna Arvidsson, Pelle Estborn och Nicklas Hermansson på Bonnier News Brand Studio.
– Att vinna guld och därmed bli utsedda till bäst i världen i en tävling där vi kämpar mot starka motståndare visar att vi är på rätt väg, säger Anna Arvidsson, Head of Bonnier News Brand Studio.
Det var under konferensen Native Advertising Days i Berlin som två guldmedaljer gick till Bonnier News Brand Studio.
Priserna som gick till Bonniers var i kategorierna ”Native Advertising Agency/Studio of the Year” för över 20 anställda och ”Best Use of Native Advertising in Virtual or Augmented Reality”.
Marknadsföringsmetoden Native Advertising har växt betydligt det senaste året. Det är en form av annonsmärkta webbannonser med redaktionellt innehåll.
Bonnier News Brand Studio är en fullservicebyrå och innovationsavdelning för Sydsvenskan, Helsingborgs Dagblad, Dagens industri, Dagens Nyheter och Expressen. På fem år har de växt från fem till femtio medarbetare.
–För mig har det alltid varit viktigt att ge Bonnier News Brand Studio mandat och resurser för att bygga en avdelning som driver innovation idag, men framför allt i morgon. Här är ett kvitto på att vi gör helt rätt, säger Alexander Lydecker, försäljningsdirektör för Bonnier News.
Fakta

Netflix och CNN bland konferensens över 200 deltagande företag

Native Advertersing Days i Berlin arrangeras av Native Advertising Institute och är en av världens största så kallade content-konferenser.

Över 200 företag från 42 olika länder deltar. I år tävlade deltagarna i 33 olika kategorier.

Bland årets mer namnkunniga deltagare finns Netflix, CNN, New York Times, The Washington Post, Aller Media, Shibsted Brand Studio och Axel Springer Brand Studio.

Gå till toppen