Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Klar seger för Fair Play i premiären

Titelförsvarande Fair Play vann programenligt sin premiär i Elitserien, mot fjolårets finalmotståndare Upsala. Hemmalaget fick en fin start med klara vinster i båda dubblar

Fair Play-Upsala 5–1
– Vi gjorde en riktigt bra match, Upsala har duktiga spelare så det var inte enkelt. Vi har ju också två nya spelare i år som ska komma in i gruppen, konstaterade lagledaren Mervana Jugic-Salkic.
Båda nyförvärven Malene Helgö och Kajsa Rinaldo Persson vann sina singlar, den senare tämligen enkelt medan Helgö fick kämpa i förstasingeln, där hon till slut besegrade Fanny Östlund med 10–7 i matchtiebreak.
Men det var unga Sydney Berlin, som förlorade sin singel med 12–14 i matchtiebreak, som lagledare Jugic-Salkic helst ville framhålla.
– Hon kämpade verkligen. Dubbeln gjorde hon jättebra och även om hon förlorade singeln gjorde hon en bra match. Hon visade att hon är värd sin plats i det här laget.
Gå till toppen