Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Sarpsborgs jättefölje – ett av de större på Stadion

Ett av de större bortastöden i Europaspel på stadion i Malmö samlas när MFF tar emot Sarpsborg på torsdagen.

Den norska klubben har sålt 1050 av sina biljetter till matchen och bland annat rullar tio bussar i karavan ner de sex timmarna till Malmö. De här bussarna går ner på morgonen och hem igen på natten.
Enligt Sarpsborgs Arbeiderblad har Sarpsborg ytterligare några få biljetter att sälja.
Sarpsborgs klack såg till att stämningen var hög vid lagens första möte. Det var sång genom hela matchen i princip. En kul detalj: Supportrarna använder sig av samma melankolliska "melodi" som MFF:s gjort i många år i det utdragna "Maaalmööö, Maaalmööö". Det var så jag trodde jag hörde fel innan jag insåg att de sjöng "Saaarpsborg, Saaarpsborg".
– Detta kommer att bli väldigt kul, säger Alexander Klaussen, försäljningschef gentemot privatpersoner i Sarpsborg till sa.no. Vi möter en klubb som har supportrar som är kända för att vara fantastiska vid matcher på Europakvällar. Det blir en fantastisk inramning runt matchen.
Det finns dock relativt gott om biljetter kvar fortfarande, framför allt på den södra kortsidan. Enligt mff.se var nu på onsdagsmorgonen sålt 17 688 biljetter.
Matchen har avspark 18.55 på torsdagskvällen.
Sarpsborgs lag kom redan på tisdagskvällen till Malmö. Man kom med en 28-mannatrupp som ser ut så här: Aleksandr Vasjutin, Aslak Falch, Joachim Thomassen, Joonas Tamm, Jon-Helge Tveita, Jørgen Horn, Joackim Jørgensen, Amin Askar, Usman Muhammed, Gaute Vetti, Ole Jørgen Halvorsen, Matti Lund Nielsen, Kristoffer Zachariassen, Harmeet Singh, Kristoffer Larsen, Mikkel Agger, Rashad Muhammed, Jørgen Strand Larsen, Tobias Heintz, Patrick Mortensen.
Gå till toppen