Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

En timme kvar: Vad kommer ut ur dimman denna kväll?

Långa inkast kan bli ett äventyr denna Europakväll i Malmö. Dimman ligger om inte tät så i alla fall besvärande tjock över Malmö och jo, man ser tvärs över planen, men det är tack vare de starka strålkastarna. Ute på stan hade man inte sett över en fotbollsplans längd eller bredd utan med vanlig gatubelysning om man säger så.

Bild: Max Wiman
Annars är det ganska behagligt. Temperaturen ligger på åtta grader och det är vindstilla och så ska det vara hela kvällen.
På planen och läktarna blir det förhoppningsvis bättre drag. Både MFF-Sarpsborg och Genk-Bestiktas har alltså avspark 18.55. Ni kan som vanligt följa vår liverapportering på sydsvenskan.se.
Vad ska vi då säga om MFF-laget?
Till tio elftedelar helt väntat - sista spelaren en offensiv markering. Oscar Lewicki får börja på bänken och Arnor Traustason går in centralt på mittfältet. Det vill säga Fouad Bachirou har det defensiva ansvaret och Anders Christiansen finns förmodligen snett framför och ytterligare ett snäpp upp i banan - sannolikt lite till vänster - finns Arnor Traustason.
Det innebär också att Anders Christiansen lämnat klartecken efter de lårkänningar han fick senast.
Ska bli intressant att se hur den trion klarar att få tag i spelet. Ett av de stora problemen i Norge var ju att MFF inte fick tag på det centrala mittfältet.
Men vad kommer ur dimman om tre timmar, vem tar poängen? En oerhört viktig fotbollskväll för Malmö FF. Igen.
Senaste biljettnoteringen: 18 425.
Gå till toppen