Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Ishockey

Händemark förlängde med Redhawks: ”Har vårt DNA”

I dag skrev Malmö Redhawks lagkapten Fredrik Händemark på ett nytt treårskontrakt med klubben. Sportchefen är nöjd med förlängningen.
– Vi är naturligtvis jätteglada över att få behålla honom. Fredrik är vår lagkapten, han har vårt DNA och är en spelare som driver oss framåt, säger Patrik Sylvegård i ett pressmeddelande.

Fredrik Händemark blir kvar i Redhawks.Bild: LUDVIG THUNMAN
Fredrik Händemark kom till Redhawks för knappt tre år sedan. Dalkarlen kom via Pantern och under årens lopp har Händemark vuxit som spelare, blivit alltmer viktig för laget och också debuterat i Tre Kronor.
– Jag är glad och stolt över att få det här förtroende av klubben, att skriva ett långt kontrakt. Från första stund har jag trivts väldigt bra här, både i klubben, i laget och i staden. Det har varit min ambition hela tiden, att stanna i Redhawks. Det känns grymt kul, säger Fredrik Händemark.
Händemark har under sina säsonger sett stjärnor komma och gå, själv har han blivit just den stjärna som Redhawks vill ha och behålla. En spelare som jobbar hårt i varje byte.
Det nya kontraktet sträcker sig över 2021-22.
– Vi är naturligtvis jätteglada över att få behålla honom. Fredrik är vår lagkapten, han har vårt DNA och är en spelare som driver oss framåt, både på och utanför banan. Att han väljer att skriva på en förlängning på tre år är ett bevis för att han verkligen tror på den vägen som vi valt att gå, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård i klubbens pressmeddelande.
Hittills under säsongen har Händemark varit klubbens bästa poängplockare med 16 poäng i SHL och 7 i CHL.
Gå till toppen