Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Torn satte punkt med poäng

Oavgjort i sista omgången för Torn, som därmed kan summera sin första säsong i division 1 med en hedrande femteplats. Ett resultat väl värt att vara nöjt med, även om laget ledde serien ganska länge och långt in på säsongen tillhörde topp tre. En svacka på hösten satte stopp för den utstakade vägen mot kvalplats.
– När man väl tillhör toppen tar det hårdare när man förlorar, det märktes på vårt psyke. Vi hade två matcher mot bottenlag där vi hamnade i underläge och blev frustrerade, då avvek vi från det spel vi satt oss för att spela. Så det finns absolut detaljer man hade velat ändra på. Men på det stora hela har både laget och föreningen tagit väldigt stora steg i utvecklingen den här säsongen, sa tränaren Richard Ringhov.
Astrit Seljmani gav hemmalaget ledningen en kvart in i matchen efter att ha fått en fin boll i djupled, men ett kontraktsjagande Karlskrona kvitterade i mitten av andra halvlek.
– En godkänd sista match med tanke på att vi inte hade något att spela för, men inte mycket mer, tyckte Richard Ringhov.
Störst betydelse hade denna match för Torns kapten Daniel Hidefält Thulin, som efter att ha varit med på hela resan från divison 5 genom seriesystemet, nu lägger skorna på hyllan. Med hela 413 matcher i Torntröjan på meritlistan.
–  Idag spelade vi lite för honom. Det är verkligen en prestation att ha varit med på alla nivåer, konstaterade Richard Ringhov.
Torns IF 1 (1)
FK Karlskrona 1 (0)
Gå till toppen