Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Fair Play starkast i derbyt

Ett Skånederby mellan två lag som båda inlett säsongen med två raka vinster – förutsättningarna fanns för en tajt (och mycket tidig) seriefinal mellan Fair Play och Helsingborgs TK när de senare kom till Malmö för att mäta sig med de regerande mästarna.
Men någon större diskussion om vem som för dagen var bäst, blev det inte. 6–0 i matcher, 12–0 i set och totalt 74–24 i game talar sitt tydliga språk.
– Vi spelade på en ännu högre nivå än tidigare idag, alla gjorde riktigt starka insatser, tyckte Fair Plays lagledare Mervana Jugic–Salkic.
Fair Play fick en smakstart när man tog hem båda dubblarna, den andra utan problem medan Cornelia Lister och Malene Helgö spelade lite tajtare 6–2, 7–5 i förstadubbeln.
– Det betyder mycket att vinna dubblarna, det är nästan min viktigaste uppgift, att hitta dubbelpar som funkar bra tillsammans. Så det var viktigt att få vinna dem. Sedan var det stabilt i alla singlar, menade Mervana Jugic–Salkic.
Tennis. Elitserien: Fair Play–Helsingborg 6–0
Gå till toppen