Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Klar förlust trots vunnen skottstatistik

Pantern vann visserligen skotten. Men trots det hade man inte mycket att hämta mot serieledaren AIK.
– Vi föll på individuella misstag. Egentligen gjorde vi en ganska bra match, men vi kan inte bjuda på så mycket som vi gjorde, sa Panterns tränare Viktor Stråhle.

Ishockey, Allsvenskan: Pantern-AIK 0-4
AIK tog ledningen i slutet av första perioden. Sedan gick Pantern bort sig rejält i den andra och släppte in både 0-2 och 0-4 när man själv spelade i numerärt överläge.
– Det är klart att det inte håller. Vi kom fel i våra byten och det utnyttjade AIK. Vi skapade själva massor av chanser men missade, och sedan fick de ett enkelt mål när vi hade en man mer. Efter det gick musten ur oss.
Tredje perioden blev mer eller mindre en transportsträcka.
Matchen mot AIK ingick i den 17:e omgången. I och med det är första tredjedelen i princip avklarad och Pantern ligger på nionde plats i tabellen.
– Vi tycker själva att vi ska vara bland de åtta bästa. Men visst, alla experter tippade oss sist eller näst sist innan säsongen. På så sätt ska vi vara nöjda. Men vi vet att vi är bättre än så, och då vore det dumt att inte lägga ribban högre.
Gå till toppen