Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Andra raka för Fair Play: ”Känns lovande”

Fair Plays andra raka seger – och en förvånande stor sådan mot Upsala, som Malmölaget hade svårt mot ifjol. Den gången förlorade Fair Play båda dubblarna, den här gången tog man revansch.

Fair Play-Upsala 6–0
André Göransson och Pablo Figueroa gjorde processen kort i andradubbeln där man vann med klara 6–2, 6–1, medan nya paret Florian Lakat och Filip Bergevi behövde supertiebreak för att vinna förstadubbeln.
– André Göransson är ju topp 200 i dubbel och otroligt stabil ihop med Pablo. Vår dubbeluppsättning har också stärkts i år i och med att Florian Lakat anslutit. Det ser riktigt bra ut, konstaterade Fair Plays lagledare Robin Borg nöjt.
Efter dubblarna var det mer eller mindre en raksträcka fram till seger. Florian Lakat, André Göransson och Filip Bergevi vann alla sina singlar i två raka medan Isak Arvidsson, som fick gå in när Borg passade på att vila Pablo Figueroa, tog sin fjärdesingel på 10–6 i supertiebreak.
– Vi hade lite marginalerna med oss, men har fått en bättre start på säsongen än ifjol. Så det känns lovande, menade Robin Borg.
Gå till toppen