Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

IT-entreprenör i Malmö får stipendium på 350.000 kronor

Johan Nilsson, grundare av mjukvaruföretaget Cenito Software i Malmö, har tilldelats familjen Knut och Ragnvi Jacobssons entreprenörstipendium på 350.000 kronor.

Johan Nilsson.
Stiftelsen stödjer forskning och utbildning inom nyföretagande och företagsutveckling. En del av stiftelsens ändamål är även att varje eller vartannat år dela ut stipendium till en eller flera personer som anses ”bryta ny mark”.
Nu prisas Johan Nilsson för att ha ”byggt upp ett mjukvaruföretag där användarupplevelsen står i fokus och innovation och känsla förenas”.
Förutom de fina orden får han också 350.000 kronor.
”Entreprenörer startar och driver företag för att hjälpa andra genom sin expertis, produkter och idéer. När tillväxten sedan tar fart blir det interna ledarskapet en väldigt viktig komponent för att kunna utveckla och stötta kollegor för att kunna hjälpa ännu fler kunder. Stipendiet kommer jag därmed utnyttja för att gå olika ledarskapsprogram”, kommenterar Johan Nilsson.
Gå till toppen