Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Falkenberg värvar målfarlig nigerian

Nsima Peter (här i Frejs tröja) kommer för första gången i sin karriär att spela i allsvenskan nästa säsong. Arkivbild.Bild: Christine Olsson/TT
Falkenberg har gjort klart med sitt första nyförvärv inför återkomsten till fotbollsallsvenskan nästa säsong.
Den nigerianske anfallaren Nsima Peter har skrivit på för två år. 29-åringen kommer närmast från superettanklubben Frej där han stod för tio mål den gångna säsongen.
"Jag försöker alltid att hjälpa laget. En del människor säger att jag är en tuff spelare. De säger att jag är stark och har bra speed. Jag kan spela som target och är också bra i boxen. Jag kan hålla i bollen", säger anfallaren i ett pressmeddelande.
Peter har totalt sex säsonger i superettan bakom sig – men nästa säsong blir hans första i allsvenskan.
"Han är bra i djupled och bra på att ta emot boll felvänd. Han har varit rätt tuff mot våra mittbackar. Kan han göra tio mål även i allsvenskan blir ingen gladare än jag", säger Falkenbergs sportchef Håkan Nilsson.
Gå till toppen