Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Oline Stig: Sanning och fiktion i nya podcasten ”Kärlek och ångestsyndrom”

Var går gränsen mellan det privata och det personliga? När är en berättelse självupptaget terapeutisk och när blir den allmängiltigt intressant? Frågorna är lika eviga som den om skiljelinjen mellan sanning och fiktion men ställs åter på sin spets i den nybildade Teaterrepublikens nya podd ”Kärlek och ångestsyndrom”.

Första avsnittet är en kvart långt och kommer följas av en serie under våren, med tillhörande liveinspelningar på scen. Huvudperson är poddens upphovsman, dramatikern Jens Peter Karlsson, som spelar sig själv. Under drygt tretton år bedrog han sin flickvän, Love. Inte en gång utan systematiskt och med otaliga kvinnor. Som ett slags dubbelliv och hon hade ingen aning. Nu vill han, som han uttrycker det, gå till botten med sin egen ”rövhålighet” och se sanningen i vitögat. Hur är det möjligt att vara ihop med någon i drygt ett decennium och hela tiden dölja vem man är?

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen