Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Mikael Persbrandt: ”Jag vill avveckla mig själv”

Kan Mikael Persbrandt tänka sig att ha sex iförd vargdräkt? Hur får man makt över en alfahanne? I Anna Odells nya film "X & Y" radar frågorna upp sig och några enkla svar tänker varken regissör eller filmens mesta stjärna ge.
– Det handlar om att undersöka vad som är sant och falskt, vad vi egentligen vet om en offentlig person, säger Mikael Persbrandt till TT.

Mikael Persbrandt och Anna Odell spelar sig själva i "X & Y". Nästan i alla fall. Metanivån är hög och Anna Odell tror att hennes motspelare valde att vara med eftersom han är i en ny fas i livet. "Han var trött på den gamla bilden av honom som Beck-Gunvald", säger hon. Bilden är från galapremiären av filmen på Stockholms filmfestival. Arkivbild.Bild: Janerik Henriksson/TT
Tanken är att vi ska ses på Mikael Persbrandts teater på Östermalm i Stockholm för att prata om den nya filmen. Inte minst på grund av faktumet att publiken hålls i ovisshet om vad som egentligen är på riktigt i mötet mellan Persbrandt och Odell har den redan fått stor medial uppmärksamhet.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen