Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läraren debuterar som poet

Svedalabon Christina Karlsson kommer ut som poet.

Christina Karlsson, ordförande Galleri Kvis SvedalaBild: Privat
På fredag den 23 november klockan 15-19 läser hon dikter och presenterar sin diktsamling, Våra andetag andas haikusommar, på Galleri Kvis i Svedala.
Christina Karlsson arbetar till vardags som lärare och är ordförande i föreningen Konstens vänner i Svedala som driver galleriet.
Enligt henne består diktsamlingen, som är hennes debutverk, av haikudikter att inspireras och må bra av och som med sina referenser kan kopplas direkt till den tid vi lever.
”Dikter som belyser allvaret, möjligheterna och de där små ljusglimtarna som förgyller dagen. Dikter att tolka, fundera och kommunicera kring”, skriver hon i förhandsinformationen.
”Jag är övertygad om att konst, estetik och vackra ordkombinationer får människor att utvecklas och må bra. Själv har jag alltid tyckt om att måla, fotografera och skriva”, berättar Kristina Karlsson.
Gå till toppen