Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Han visar sitt Köpenhamn för matnördar

Pølsen och smørrebrøden är med. Precis som Noma och bruna bodegor. Erik Eje Amqvist har skrivit en personlig guidebok för matnördar som besöker Köpenhamn.
– Jag bor i Köpenhamn, men jag betraktar fortfarande staden med storögd nyfikenhet, säger han.

Erik Eje Almqvist. författare till "Köpenhamn för foodisar" uppskattar opretentiösa ställen som vårdar råvarorna.Bild: Lars Brundin
"Köpenhamn för foodisar "heter boken som kom ut för ett litet tag sedan. I den introduceras läsaren till cirka hundra ställen som Erik Eje Almqvist kan gå i god för. De är en del av den köpenhamnska mat- och dryckesscenen som han tycker är värda ett besök.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen