Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Uppgift: Träningsmatch väntar mot TFF på söndag för MFF

Det ser ut att bli en träningsmatch mot Trelleborgs FF för Malmö FF på söndag.
Uppgiften kommer från fotbolldirekt.se och har egentligen ett annat sammanhang. Sajten berättar att förre Mjällbyanfallaren - nu i Bromölla - André Reinholdsson ska provspela för TFF - i en träningsmatch mot Malmö FF.
Några ytterligare detaljer om matchen återfinns inte på sajten.
Den som följer MFFs program via klubbens hemsidas kalender blev säkert liksom jag förvånad i dag.
Enligt kalendern har MFF inga aktiviteter fredag-måndag. Vilket förefaller aningen märkligt eftersom Genk väntar på torsdag i Europa League och laget hade "aktiv semester" förra veckan.
Fredagen fick omedelbart sin förklaring.
– De spelare som inte spelade mot LBK har varit ute på planen, medan de övriga har kört rehab. Sen har vi nätverksevenemang med våra sponsorer, säger sportchefen Daniel Andersson.
Förmodar att det är nätverksfotboll då och bara för de inbjudan, därav det "gråa" i kalendern.
Men hur är det nu i helgen. Uwe Rösler antydde tidigare i veckan för Sydsvenskan att det kunde placeras in en extra match?
– Vi får se. Det förekommer en del diskussioner. Det kan bli så att det blir något i helgen eller så blir det inget alls, säger Daniel Andersson lite lagom kryptiskt. Det bör bli klart under dagen och då kommunicerar vi det.
Matchen mot Genk i Europa League spelas på torsdag klockan 21.00 på stadion.
Gå till toppen